Networking – En del af min hverdag

Jeg har lige haft fornøjelsen af at hjælpe damen her – Networking-eksperten Carina Heckscher www.facebook.dk/carina.heckscher www.facebook.com/networkingekspert – med at få hendes bog ud i verden. Bogen ‘Networking – En del af min hverdag’ udkommer officielt den 5. september og kan købes på hendes webshop www.4shopping.dk

Carinas mål med bogen var helt klart: Det skal være et udvidet visitkort, et af redskaberne hun vil  brande sig med som Networkingekspert.


Lidt baggrund

Carina er Idémager, foredragsholder og mentor og hele hendes virksomhed er bygget op omkring Networking og hun har derfor valgt at hendes fremtid skal være at træne og inspirere andre i Networkingens kunst hvad enten de er selvstændige eller ansatte. Og både gennem foredrag og workshops så man bliver mere fortrolig med at møde nye mennesker og skabe merværdi til virksomheden ved at få medarbejderene til at være deres bedste branding og markedsføringskanal. Det gør virksomheden mere troværdig og få mere relationssalg og bedre markedsværdi.

Bogen er tiltænkt som en inspirationsbog til at turde gå i gang med det at Networke og se det som en fordel både for dem selv privat eller i formaøjemed.


Med bogen har Carina nu

  • et udvidet visitkort, der inviterer til dialog og åbner døre til nye muligheder
  • en dokumentation for at hun ved hvad hun taler om = ekspertstatus
  • en reklame for hendes forretning, der får betydeligt længere tid til at bide sig fast i læserens opmærksomhed end de fleste andre tryksager
  • et produkt at sælge når hun udbreder sit budskab ved foredrag, på messestand, til netværksmøder o.s.v.
  • en lærebog til hendes mentees
  • og sikkert meget mere


Et par af tankerne bag bogens design

Fordi bogen også er et ‘profilbranding’-redskab er der selvfølgelig et stort flot portræt af Carina på forsiden – ingen skal være i tvivl om at HUN er Networkingeksperten.

Bogen er 14,5 x 17 cm – et lækkert lille format, der nemt kan være i en taske hos dem der køber den med hjem efter et foredrag eller skal have den med til læsning på togturen. Det gør det selvfølgelig også nemt for Carina at tage en stak under armen og sprede omkring sig af, når hu er ude og networke.

Teksten er større end i de fleste tekstbøger og opdelt i mange afsnit, så den er let og hurtig at læse. Budskabet er at networking er let at lære og derfor ikke kræver en lang tung afhandling.

Til sidst må jeg lige fortælle jer at Carina faktisk har formået af skabe bogen temmelig hurtigt og til gode priser ved at trække på sit netværk. Inspirerende netværkshistorier, interviews, fotograf, stylist, trykkeri og Bogdesigneren (ja det er jo så mig) er fundet i Carinas netværk og alle har gladeligt bidraget til bogens tilblivelse. Så hun ved hvad hun snakker om – Networkingeksperten!

 

Networking – En del af min hverdag | Forfatter: Carina Heckscher | Grafisk tilrettelægning: Charlotte Engel

Tagged with:
 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.