Jeg vil på det varmeste anbefale Charlotte som designer. To bøger har jeg udgivet, hvor Charlotte har designet for- og bagsiderne, og jeg er særdeles tilfreds med hendes arbejde. Hun er fagligt dygtig, kreativ, omhyggelig og grundig. Jeg er meget imponeret over, at hun på grundlag af mine tanker har været i stand til så præcist at få dem omsat til noget smukt og brugbart. Samtidig er hun hurtig til at få arbejdet lavet. Så benyt dig af Charlotte, hvis du skal have lavet et godt design til dine ting.
Mikael Hoffmann – www.parforhold-parterapi.dk/bog
og www.DatingCoachingDenmark.dk/bog

Jeg har selv udgivet bogen “Kundeservice på nettet” og Charlotte har lavet lay-out og opsætning og har stået for valg af elektroniske og fysiske formater, papirtyper og trykkeri. Jeg er meget tilfreds med både selve processen og resultatet, for Charlotte har al den viden der skal til for at sikre et godt resultat kombineret med grundighed og et dybt engagement. Det har givet en god proces, for jeg har kunnet føle mig tryg og har fokuseret på at skrive, mens Charlotte har haft styr på resten. Og selve resultatet er blevet fantastisk godt. Jeg kan derfor varmt anbefale Charlotte og står også gerne til rådighed for at uddybe den oplevelse, jeg har haft.
Jacob Lego Boye – eBusiness direktør, Telenor A/S

Min bog “HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt skoven” er designet af Charlotte Engel, Bogdesigneren.dk. Et samarbejde hvor hun har bidraget med et stort engagement, høj kvalitet og effektivitet. Dels fordi hendes kreativitet og idéer hurtigt blomstrer frem, og dels fordi hendes forslag rammer plet stor set hvergang. Dette har betydet, at bogen hurtigt har taget form og behovet for ændring af designet undervejs, har været absolut minimal. Charlotte Engel har mine bedste anbefalinger – bogen taler for sig selv!
Thomas Wibling – forfatter, foredragsholder og kursusleder, Wibling Coaching

Samarbejdet har været gnidningsløst og inspirerende. Charlotte Engel har en sjælden evne til at implementere kundens tanker og ideer og skaber altid et yderst tilfredsstillende resultat. Charlotte er kreativ, effektiv og engageret – hun leverer det ønskede produkt rettidigt og gennemarbejdet – og arbejder upåklageligt selv i pressede situationer. Forlaget kan anbefale hende på det varmeste.
Inge A Futtrup – Forfatter og forlægger, Forlaget Darduse

Charlotte brænder for opsætningen og designet af dine kommende bøger – så de bliver serveret på et sølvfad til trykkeriet. Hun har fingeren på pulsen for hvordan en moderne bog skal præsenterer sig i år 2011. Charlotte har kreativiteten strømmende i sit blod, i hendes tanker og i sit hjerte. Hun er knivskarp, velforberedt, omhyggelig, sanselig og en fantastisk sparrings partner.
Lillibeth Bjørklund – Forfatter, underviser og foredragsholder, Babettebøgerne

Vores oplevelse af Charlotte er, at hun er yderst kompetent indenfor sit fag, giver et godt med- og modspil, hvilket højner kvaliteten af det færdige produkt, er skarp med god sans for detaljen (hvilket kan være svært at finde hos leverandører) og har et godt engagement (ja, nærmest ejerskab) i en opgave. Disse karaktertræk har sikret os nogle gode grafiske løsninger som vi er meget tilfredse med.
Lars Espersen – Direktør, Bornholmtours

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.