Er du ved at skrive en bog/e-bog?

Så er du helt sikkert et menneske med noget på hjertet, som fortjener at blive delt med verden. Jeg har dyb dyb respekt for det engagement og den selvdisciplin, der skal til for at skrive en bog. Det kræver sin mand eller kvinde – og mange mange timer ved tastaturet!

Derfor vil det også være rigtig ærgeligt hvis resten af processen ikke får samme opmærksomhed, så din bogs udseende bliver lige så lækkert som indholdet. Det er her jeg kan hjælpe! Det er nemlig sådan noget jeg kan – at sætte bogens tekst og (evt.) billeder op så dit budskab understøttes og forstærkes.  Jeg ved også hvordan en forside skal se ud for at blive tage ned af hylden i boghandleren. Og hvis den ikke bliver taget ned, bliver den ikke solgt!

Men hvordan?

Start evt. med at skrive dig op herude til højre. Så får du ganske GRATIS  lightudgaven af “Bogdesign for begyndere”. Her får du en masse tips til hvordan du selv kan sætte din bog op.

Det kan også være du tænker: “Nej, pyha, det orker jeg slet ikke bakse med” eller “Hm, det kunne jeg sikkert godt, men min tid er bedre brugt på andre ting.” Så sender du mig en mail ved at klikke her, eller bruger formularen herunder. Så finder vi ud af hvordan jeg kan hjælpe din bog ud i verden.

Er du nervøs…

for at du ikke kan kende din bog efter en tur gennem mine hænder? Det behøver du ikke være. Du kommer til at være lige så involveret som du har lyst til og godkender løbende layout m.m. Jeg har den største respekt for at dette er dit projekt – dit hjerteblod!

Du har sikkert mange flere spørgsmål, ikke? Hvis de ikke bliver besvaret på “Spørg bare”, sender du bare en mail til mig eller bruger kontaktformularen lige her.

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.